Το μάρμαρο το πληρώνει ο Ελεύθερος Επαγγελματίας ΘΩΜΑΣ ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ – ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η κυβέρνηση αυτή είχε στη διάθεση της 50 ημέρες ώστε να οργανώσει το ρημαγμένο σύστημα υγείας ,να οργανώσει την χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων έστω μέσω κάποιου χαμηλότοκου δανεισμού ,να οργανώσει και να στηρίξει τον τουρισμό και τη λειτουργία του κάτω από αυτές τις συνθήκες και πολλά άλλα .
Άντυτου , δεν έκανε καμιά πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Εσόδων πλήρωσε υπερωρίες στους γιατρούς που μας είπε να χειροκροτήσουμε , όσα νέα κρεβάτια ΜΕΘ δημιουργήθηκαν είναι από ιδιωτική πρωτοβουλία και δωρεές ,μοίρασε εκατομμύρια στα κανάλια για να τους υποστηρίζει ταΐζοντας μας ότι τα έκαναν όλα τέλεια ,δημιούργησε ένα έκτρωμα με τα ΚΕΚ ντροπιάζοντας επιστήμονες και λοιπούς, κόστους 80 εκ ευρώ ,άφησε όλους τους επαγγελματίες -επιχειρηματίες κλπ χωρίς να δώσει ούτε καν τα 800 ευρώ (αστείο το νούμερο μπροστά στις υποχρεώσεις που τρέχουν ) για 50 ημέρες και πλέον ,

με αποτέλεσμα μετά από 50 ημέρες και ενώ έχουμε μόλις 10-30 κρούσματα ανά την επικράτεια ,μηδενικούς θανάτους και λιγοστούς στις ΜΕΘ ,και ενώ θα έπρεπε αφού κάναμε τόσο καιρό υπομονή σήμερα η μηχανή να έπαιρνε μπροστά έστω σιγά σιγά ,έστω με περιορισμούς έστω ,η απόλυτη αναλγησία αυτής της κυβέρνησης δίνει παράταση στην αγωνία μας .
Σε ένα οργανωμένο κρατούμε οργανωμένο σύστημα υγείας, με πολλά τεστ ανίχνευσης του Ιού Και με τα νούμερα αυτά ,σήμερα η μηχανή θα έπαιρνε μπροστά !
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σβήνουν ,σβήνουν άδω και χρόνια ,απλά για πολλούς αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα .

Απλά ,εν προκειμένω ,ο υπεύθυνος για ακόμη μια φορά έχει ονοματεπώνυμο !

Υγ. Δεν έχω την απαίτηση να νοιώσουν όλοι την αγωνία μου ,στην Ελλάδα διαχρονικά το μάρμαρο το πληρώνει ο ελεύθερος επαγγελματίας (όχι πάντα και όχι όλοι ) !

Καλο ξημέρωμα !

ΘΩΜΑΣ ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ

· Πως γίνετε βρε #ανεγκέφαλοι εκεί #πάνω που #κυβερνάτε….να #αφήνετε τις #λαϊκές_ανοιχτές και να #είναι ο #ένας_πάνω στον #άλλον και τα #καφέ και τα #εστιατόρια που έχουν #εξωτερικό_χωρο….να τα #έχετε_κλειστά…..για #πόσο_χαζούς μας #περνάτε….???.???

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content