Στα ΚΤΕΛ από σήμερα πέντε γραμμές του ΟΑΣΘ

Ακόμη πέντε γραμμές του ΟΑΣΘ ξεκινούν από σήμερα, Σάββατο, να εξυπηρετούν με συνολικά 265 δρομολόγια κάθε μέρα, από τα ΚΤΕΛ Σερρών (σ.σ. οι λεωφορειακές γραμμές 76 Α.Σ. ΙΚΕΑ – Αγγελοχώρι, 77 Ν. Μηχανιώνα (Κερασιά ) – Επανωμή και 79 Α.Σ. ΙΚΕΑ – Αεροδρόμιο) και από τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής (σ.σ. λεωφορειακές γραμμές 87 Θεσσαλονίκη – Βασιλικά και 88 Θεσσαλονίκη – Μεσημέρι).

Η προσπάθεια του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης και των ΚΤΕΛ με τον ΟΑΣΘ έχει στόχο τη βελτίωση της παροχής του έργου της αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης ώστε ο μετακινούμενος να δει καλύτερες μέρες.

«Αν και οι έκτακτες περιστάσεις της επικίνδυνης έξαρσης του κορωνοϊού έχουν δικαιολογημένα καθηλώσει τους πολίτες στα σπίτια, οι γραμμές μας θα λειτουργούν με πλήρη δρομολόγια ακριβώς για να μάθει και ο τελευταίος μετακινούμενος ότι η ανάταξη της συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να λαμβάνει «σάρκα και οστά» και σε αυτήν θα επιμείνουμε», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

Χρήσιμες πληροφορίες για τα δρομολόγια που θα εκτελεί το ΚΤΕΛ Σερρών δίνονται από το τηλ. 2316 020774.

Πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών που εκτελεί το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης δίνονται από το τηλ. 2310 531678, ενώ τα υπόλοιπα ΚΤΕΛ θα λειτουργήσουν, σύντομα, τα δικά τους τηλεφωνικά κέντρα.

makthes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to content