ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗ

Αφού προκάλεσε νέες φθορές χθες, ο ένας δράστης απείλησε τον 63χρονο ιδιοκτήτη προσπαθώντας εκβιαστικά να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του 46χρονου ημεδαπού που προκάλεσε χθες νέες φθορές σε ταβέρνα στην Επανομή Θεσσαλονίκης, μετά τους πυροβολισμούς της Τετάρτης, εξέδωσε η ΓΑΔΘ.

Αφού προκάλεσε φθορές, ο δράστης απείλησε τον 63χρονο ιδιοκτήτη προσπαθώντας εκβιαστικά να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (10-07-2020), συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα εκβίασης και εξύβριση σε βάρος 63χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, ο δράστης μετέβη σε επιχείρηση του παθόντα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής και αφού προκάλεσε φθορές, τον απείλησε προσπαθώντας εκβιαστικά να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Σημειώνεται ότι, λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις (07-07-2020), ο 46χρονος μαζί με 42χρονο συνεργό του, κινούμενοι με δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το προαναφερόμενο κατάστημα εντός του οποίου βρίσκονταν ο 63χρονος άντρας και ένας εξ’ αυτών έβαλλε με πυροβόλο όπλο σε υαλοπίνακα, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών είχαν οδηγήσει τότε στην ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών και χθες στην αυτόφωρη σύλληψη του 46χρονου εμπλεκομένου στην υπόθεση».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/pirovolismi-stin-epanomi-i-anakinosi-gia-ti-sillipsi-tou-enos-drasti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Skip to content