ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΔΕ ΔΙΨΑΝΕ…

Οι Άνεργοι δεν έχουν οικονομικές ανάγκες. Επίτηδες γράφτηκαν στον ΟΑΕΔ. Κάνουν τώρα στο σπίτι τα χόμπι τους και απολαμβάνουν τα αγαθά του σούπερ μάρκετ που δεν μπόρεσαν να αγοράσουν. Αναρωτήθηκε κανένας αυτοί οι άνθρωποι πως ζουν; Ποια είναι η ψυχολογία τους; Περιμένουν την σύνταξη κάποιου παππού να την μοιραστούν; Τι περιμένουν δηλαδή να διοριστούν ή να ανοίξει κανένα ξενοδοχείο για να πάνε σαν εποχιακοί όπως τόσα χρόνια κάνανε; Περιμένουν να ανοίξουν οι δουλειές στα νησιά; Αυτοί οι άνθρωποι τι μπορούν να περιμένουν; Είναι χιλιάδες είναι οι άνθρωποι, στο σπίτι μας ή στην διπλανή πόρτα μας.

Κύριοι του ΟΑΕΔ, κύριοι του δικαίου κράτους, κύριοι που προβάλετε την δήθεν φιλευσπλαχνία σας για ατομική προβολή σας, προβάλλοντας προκλητικά και με χορηγούμενες καταχωρήσεις, ότι δίνετε τον μισό μισθό σας! Αλήθεια μεγάλο ανδραγάθημα κάνατε! (Ο μίσος μισθός του βουλευτή είναι 1 χρόνος συντηρητικής επιβίωσης για τους ανέργους). Είναι δυνατόν να υποδεικνύουμε εμείς στους ανθρώπους που εκλέξαμε το τι πρέπει να κάνουν; Είναι δυνατόν να βγαίνουν πολίτες και να γράφουν δημόσια την οικονομική κατάσταση τους; Κύριοι τώρα δηλαδή πρέπει να τιμωρηθούν ακόμα και οι εργαζόμενοι που οι εργοδότες για να τους πάρουν στη δουλειά τους κολλούσαν τα 4 και 5 ένσημα γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν όπως λένε;

Εσείς δεν το ξέρατε τόσο καιρό; Το ξέρατε αλλά έτσι μας βόλευε όλους. Τώρα όμως έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Η κοινωνική αναταραχή θα έρθει. Οι άνθρωποι αυτοί που ζουν μέσα στην ανέχεια και τη στεναχώρια και θα αντιδράσουν σαν  αγανακτισμένοι πολίτες. Είναι άδικο να μην βρεθούν σε αυτό το διάστημα μέτρα ανακούφισης για όλους τους Έλληνες. Εδώ χρειαζόμαστε το κράτος.

Υπάρχει πολύς θυμός…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Skip to content