Διακοπή Νερού στη Θεσσαλονίκη

Εδώ θα βρείτε σε ποιες περιοχές έχουν διακοπή νερού τώρα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και όλες τις περιοχές που έχουν πρόβλημα στην υδροδότηση λόγω προγραμματισμένων εργασιών ή εκτάκτων βλαβών.

Παρακάτω είναι αναλυτικά όλες οι περιοχές και τις οδούς με προβλήματα υδροδότησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης τους. Η λίστα με τις διακοπές νερού ενημερώνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΥΑΘ.

Πέμπτη 28/04/2022- Χαριλάου

Στην περιοχή Χαριλάου η διακοπή νερού στις οδούς Γυμνασιάρχου Αντωνίου Τούσα, Βασιλείου Μυστακίδου και στις παρακείμενές τους θα έχει διορθωθεί έως τις 13:00.

Πέμπτη 28/04/2022- Σφαγεία

Στην περιοχή Σφαγεία και συγκεκριμένα στην οδό 26ης Οκτωβρίου, Αχελώου και στις παρακείμενές τους η διακοπή νερού θα έχει διορθωθεί έως τις 3:30 το μεσημέρι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

Πέμπτη 28/04/2022- Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Η διακοπή νερού που επηρεάζει τους καταναλωτές επί των οδών Ιπποδρομίου, Γρηγορίου Λαμπράκη και όλες τις παρακείμενες θα έχει διορθωθεί έως τις 12:30 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

Ενώ η διακοπή νερού στην οδό Σφακτηρίας και στις παρακείμενές της θα έχει αποκατασταθεί έως τις 13:00.

Παρασκευή 29/04/2022- Άνω Τούμπα

Προγραμματισμένη διακοπή νερού ανακοινώθηκε από την ΕΥΑΘ για την περιοχή Άνω Τούμπα λόγω εργασιών επανασύνδεσης διακλαδώσεων στην οδό Ισιδώρου, από την οδό Εμπεδοκλέους έως την οδό Μεγακλέους, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 9:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα και θα επηρεάσει τους καταναλωτές στην οδό Ισιδώρου.

thessalonikiguide.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Skip to content